Южна Каролина позволява на регистрираните гласоподаватели — републиканци, демократи и

...
Южна Каролина позволява на регистрираните гласоподаватели — републиканци, демократи и
Коментари Харесай

Кой може да гласува на първичните избори за Републиканската партия в Южна Каролина за 2024 г.?

Южна Каролина разрешава на записаните гласоподаватели — републиканци, демократи и самостоятелни — да вземат участие във всички първоначални избори по собствен избор. Но те могат да гласоподават единствено в един, не и в двата. Бившият президент Доналд Тръмп се опълчи на откритите първоначални избори на Републиканската партия в Южна Каролина през 2024 година по-рано този месец, до момента в който се опитваше да убеди републиканците, че има потребност те да се появят и да гласоподават за него на изборите в събота.

„ Ники Хейли притиска демократите да гласоподават “, твърди Тръмп по време на предизборна спирка в Северен Чарлстън, Южна Каролина. — Което не би трябвало да могат да създадат.

Докато Тръмп поддържа контрола върху републиканската база, Хейли, някогашният дипломат в Организация на обединените нации и губернатор на Южна Каролина, се обърна към самостоятелните гласоподаватели, с цел да даде подтик на акцията си, правейки откритите първоначални избори евентуално по-полезни за тя от тази, която разрешава да гласоподават единствено регистрирани партийни членове. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР