Юън Макгрегър и съпругата Мери Елизабет Уинстед използваха координатор на

...
Юън Макгрегър и съпругата Мери Елизабет Уинстед използваха координатор на
Коментари Харесай

Важната причина на Юън Макгрегър да използва координатор на интимността за секс сцени с реална съпруга

Юън Макгрегър и брачната половинка Мери Елизабет Уинстед използваха координатор на интимността, до момента в който снимаха дружно секс подиуми за новото си начинание на екрана.

Двойката, която се ожени през 2022 година, и двамата ще се появят в идната поредност на Paramount+ A Gentleman в Москва по-късно тази година – като героите им на екрана ще бъдат забъркани в някои горещи обятия. 52-годишният Юън приказва за значимостта на потреблението на координатор на интимността даже когато снима любовни подиуми с колегата си от действителния живот.

Бащата на пет деца, който срещна Мери на снимачната площадка на Fargo, има има връзка със брачната половинка си от 2017 година и има наследник от актрисата. В ново изявление Юън изясни по какъв начин потреблението на координатори за фамилиарност не е от изгода единствено за актьорите, участващи в секс сцената.

„ Все още е належащо, тъй като става въпрос и за екипа и е необичайно да си гол пред хората, необичайно е да си съкровен пред камерата “, съобщи Юън, до момента в който разговаряше за потреблението на фамилиарност ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР