YouTube деактивира всички свои инструменти за препоръки, ако не сте

...
YouTube деактивира всички свои инструменти за препоръки, ако не сте
Коментари Харесай

YouTube ще показва празна начална страница на тези, които са деактивирали историята си на сърфиране

YouTube деактивира всички свои принадлежности за рекомендации, в случай че не сте присъединили историята си на сърфиране

Емил Василев преди 17 секунди 0 Сподели

Най-четени

ХардуерЕмил Василев - 16:30 | 07.08.2023

Xiaomi показа Mi TV S Pro 100: рекордно огромен и на ниска цена 100-инчов смарт тв приемник

ТелефониДаниел Десподов - 13:23 | 08.08.2023

Излезе описът със смарт телефоните на Samsung, които ще получат Android 14: бюджетните модели имат шанс

НаукаЕмил Василев - 18:30 | 08.08.2023

Учени рапортуваха първите доказателства за „ квантова суперхимия “, следена в лаборатория

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Началната страница на YouTube към този момент ще наподобява по напълно друг метод, в случай че сте деактивирали историята на сърфирането си. Вместо да се появи страница, цялостна с препоръчани видеоклипове в множеството случаи няма да виждате нищо.

Промяната е част от „ новото прекарване за феновете “, което Гугъл разгласи през вчерашния ден. Ако сте изключили историята си на гледане в YouTube и „ нямате забележителна предходна история на гледане “, няма да виждате функционалности, които се нуждаят от историята на сърфирането ви, с цел да ви дават рекомендации.

Това значи, че ще виждате единствено лентата за търсене на началната страница, както и бутоните Shorts, Абонаменти и Библиотека. Администрацията на YouTube добави, че нововъведението ще бъде въведено последователно през „ идващите няколко месеца “, само че обособени консуматори на услугата към този момент са забелязали смяната. Вместо канал с предложени видеоклипове, на страницата се демонстрира уведомление, което гласи: „ Историята на гледанията ви е деактивирана. Можете да измененията настройките си когато и да е, с цел да получавате най-новите видеоклипове, които са ви предложени “.

Гугъл изясни, че измененията в интерфейса ще оказват помощ на потребителите да схванат кои функционалности на YouTube работят въз основа на събраната история на гледане. Нововъведението ще бъде потребно и за тези консуматори, които избират сами да намират видеоклипове за гледане и не желаят да се срещат с предложените.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР