Йоана Котева-Иванова написа в социалната мрежа Фейсбук, че портфейлът й

...
Йоана Котева-Иванова написа в социалната мрежа Фейсбук, че портфейлът й
Коментари Харесай

Ценни спомени в откраднат портфейл се върнаха при собственика му

Йоана Котева-Иванова написа в обществената мрежа Facebook, че портфейлът й е бил откраднат, откакто е пазарувала в търговски център в столицата. Жената е била на тролейбусна спирка, когато осъзнала, че раницата й, в която е бил портфейлът, е отворена.

" Обиколих всички магазини, хора, целия мол и съм оставила телефон за контакт ", написа тя в обществената мрежа.

Йоана Иванова посочи, че портфейлът й е кафят, а марката му е " Mandarin ". Тя добави, че в него са документите й, снимките на цялото й семейство и цялата й  " прясно " получена заплата.

" В него са фотосите на цялото ми семейство. По никакъв метод не мога да извадя нови, умряли са обичаните ми хора... имам доста мемоари вътре ", откровена е тя.

Жената насочи и зов: " Моля ви, в случай че някой го откри, да се свърже с мен, поради документите и сантименталната стойност, парите съм ги прежалила... Благодаря ви! ".

Малко по-късно Йоана обнови обявата си в мрежата, като показа, че е получила телефонно позвъняване от жена, с която си уговорили среща, с цел да й е върне спомените и фотосите, даже картата за градския. Парите обаче, както и персоналната карта, остават в неопределеност.

" Една необикновено добра и блага дама с красивото име Светла ми се обади и ми върна спомените и фотосите, даже картата за градския. Това е намерила, няма л.к и пари. Има добрина ", написа Йоана Иванова.

" Преди към година ми се случи нещо сходно - измъкнаха ми портмонето от чантата на бебешката количка. Няколко дни по-късно една дама се свърза с мен по Facebook, работи в магазин в подлеза, който е към Окръжна болница и го е намерила пуснат в джоб на жилетка на манекена. Спомена ми, че не се случва за първи път ", написа в мненията Катрин Карамишева.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР