Yettel разширява покритието на застраховката при пътуване за почивка в

...
Yettel разширява покритието на застраховката при пътуване за почивка в
Коментари Харесай

Застраховка Смарт турист с Yettel вече е с покритие и за COVID-19

Yettel уголемява покритието на застраховката при пътешестване за отмора в чужбина, като тя ще включва към този момент и покритие при положение на заразна болест, в това число COVID-19 . Така пътуващите отвън страната частни клиенти на оператора могат да обезпечат за себе си и своите спътници помощ към този момент и при потребност от незабавни медицински услуги при настъпило коронавирусно заболяване, в допълнение към досегашните застрахователни покрития, включени в " Смарт екскурзиант " . Разширеното покритие е без в допълнение нарастване на застрахователната награда.

Kлиентите на Yettel могат елементарно да задействат застраховка " Смарт екскурзиант " в приложението или в обозначените магазини на оператора.

Активирането на застраховката е еднократно и без месечна такса, като клиентите заплащат награда единствено за дните, прекарани в чужбина с задействано покритие, до най-много 31 поредни дни за всяко пътешестване. Покритието на застраховката стартира автоматизирано, когато мобилният номер на клиента бъде засечен в роуминг, и е годно за безграничен брой бъдещи пътувания. Клиентът разполага с 4 часа, в които може да избере да откаже покритието по застраховката за съответното пътешестване, или да застрахова до 10 пасажери за съответното пътешестване, като елементарно ръководи услугата през мобилното приложение Yettel.

Премията се заплаща след края на пътуването, като сумата се начислява към идната месечна сметка за мобилни услуги на клиента, сключил застраховката, за което Yettel му припомня всякога посредством SMS и в приложението.

Застраховката при пътешестване за отмора в чужбина " Смарт екскурзиант " включва 24/7 помощ при застрахователно събитие и покрива многообразие от опасности, измежду които незабавни медицински разноски, незабавна дентална помощ, забавяне при пътешестване, загуба на персонални движимости и багаж и разноски за краткотрайна замяна при загуба на персонални документи. За някои от покритията се ползва самоучастие на стойност 50 лева Пълна информация за застраховката е налична на формалната страница на оператора:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР