Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, стартира официално днес.

...
Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, стартира официално днес.
Коментари Харесай

Yettel стартира официално днес


Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, започва публично през днешния ден. Създаден на база задълбочени пазарни изследвания за потребителските показа, Yettel е бранд, насочен към бъдещето, който възприема най-новите трендове и регистрира възходящата роля на технологиите в живота ни.

„ Отношенията ни с технологиите се трансформираха. Днес да си онлайн е наложително и нашите клиенти чакат да им помогнем да употребяват технологиите, с цел да балансират значимите за тях неща. Искаме да вдъхновим потребителите да се стремят към този баланс в живота, като предлагаме артикули и услуги, които поддържат тази огромна упоритост “, сподели Марек Слачик, изпълнителен шеф на телекомуникационния, медиен и софтуерен бизнес на PPF Telecom Group за Централна и Източна Европа.

Yettel е телекомуникационен бранд, основан, с цел да помогне на клиентите да балансират софтуерните и телекомуникационните си потребности с метода си на живот.

„ След осемте прелестни години под марката Теленор, имаме отговорност към нашите клиенти да им оказваме помощ да се оправят с непрекъснато възходящите условия от света на технологиите”, сподели Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Yettel България. „ Като водач в областта на безжичните технологии и оттатък тях, Yettel е съвременен бранд, който е фокусиран към клиентите, дигитализацията и нововъведенията. Нашата упоритост е да оказваме помощ на потребителите да реализират баланс в връзките си с технологиите. Убеден съм, че ще продължим да задаваме трендовете и да изпреварваме събитията. “

„ Стремим се да вграждаме новаторски решения при правенето на нашите оферти, артикули и технологии, с цел да помогнем на клиентите да реализират по-добър баланс. Като едно от първите ни оферти с новия бранд през днешния ден стартираме неповторимата за българския пазар Тийн цена, която обезпечава на родителите успокоение и в същото време дава съответно цифрово прекарване на младежите. През идващите месеци ще представим още артикули и услуги в поддръжка на уравновесения метод на живот “, съобщи Богдан Узелац, основен търговски шеф на Yettel Bulgaria.

Новата Тийн цена на Yettel за 25,99 лева е с включена услуга „ Онлайн отбрана “ за целия период на контракта, за спокойствието на родителите и отбрана на децата им от влизане в подозрителни уеб страници и неуместно цифрово наличие. Услугата защищава потребителите от вируси и злотворен програмен продукт, до момента в който сърфират в мрежата на Yettel, отличена с четири поредни документа Best in Test от самостоятелната организация umlaut, която дефинира златния стандарт в бранша. Тарифата се предлага в пакет с хиляди мегабайти за чат услуги, обществени медии, стрийминг на музика и видео. Тийн цената за 25,99 лева включва и достъп до новаторската просветителна платформа iZZI за 24 месеца. Всички тарифни проекти на Yettel за транспорт на данни и мобилни услуги включват 5G достъп без в допълнение възнаграждение. Офертата идва с извънредни оферти за 5G смарт телефони, които започват от единствено 5,99 лева на месец.

Като част от ребрандирането Yettel Bulgaria започва новия си уеб страница, ново мобилно приложение, както и нов дизайн на цифровите си и обществени медийни канали. През идващите години Yettel ще извърши цялостно ребрандиране на магазините си в страната, като стартира последователно с обособени ребрандирани обекти, които още от през днешния ден ще посрещнат клиентите.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР