Явор Борисов ще представи днес моноспектакъла си Тъп оптимист в

...
Явор Борисов ще представи днес моноспектакъла си Тъп оптимист в
Коментари Харесай

Явор Борисов представя днес моноспектакъла си „Тъп оптимист“ в Ню Йорк

Явор Борисов ще показа през днешния ден моноспектакъла си „ Тъп оптимист " в Ню Йорк. Това излиза наяве от обява във Facebook страницата на Генералното ни консулство в Ню Йорк. Постановката ще се играе в Mehanata Bulgarian Bar от 19:30 часа локално време.

„ Турнето в Съединени американски щати на комедийното шоу „ Тъп оптимист " е към привършване. След девет представления из цялата страна - в Масачузетс, Илинойс, Флорида, Невада, Мейн и Калифорния - заразителният оптимизъм на Явор Борисов идва и в Ню Йорк ", осведоми дипломатическото ни посланичество.

Както Българска телеграфна агенция писа, създатели на постановката са Калин Сърменов и Явор Борисов. Директорът на сатиричния спектакъл - Калин Сърменов е и неин режисьор, а актьорската игра изнася Явор Борисов.

Моноспектакълът „ Тъп оптимист " е персонално признание на артиста Явор Борисов, в което той споделя пред публиката: „ И по този начин, потънал и заслепен от изкуството внезапно се опомних на 35. Не ме разбирайте неправилно, напълно не се окайвам, само че взех решение, че е време да трансформира малко лайфстайла (тази остаряла българска дума) и да стартира да се държа като зрял човек. И се хванах за главата... Откъде да стартира? Тепърва! Кариера? Да строя семейство, бъдеще? Замислих се и си дадох сметка, че преди 15 години съм бил на 20, след 15 ще съм на 50! Евентуално! ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР