Явно пак ще се подменя дневния ред на обществото и

...
Явно пак ще се подменя дневния ред на обществото и
Коментари Харесай

Атанастасов от ДПС: Г-н Руди и Кирил Петков никога не са искали комисията за Младежта и спорта, доказва го и общ чат

„ Явно отново ще се подменя дневния ред на обществото и ще се занимаваме с Радини безредици. Да разясняваме Руди не е доста свястно. Движение за права и свободи постоянно сме заявявали комисиите които никой не искаше бюджетна комисия, вътрешна сигурност, европейския съюз и комисията за Младежта и спорта. “ Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Станислав Анастасов във връзка обвиняванията отправени през вчерашния ден от страна на Кирил Петков и Радостин Василев, че има извършен напън и телефонни позвънявания върху Движение за права и свободи.

Анастасов съобщи, че има общ чат във връзка установяване на комисиите, в който вземат участие Кирил Петков и „ другия господин Руди “.

„ Според Кирил Петков всичко в политиката е персонално и с позвънявания по телефона. Не инцидентно има спомагателна външна батерия на телефона. Опитва да реши реши един частен проблем, едни Радини безредици. Нямаше никакво предпочитание към тази комисия “, безапелационен бе депутатът от Движение за права и свободи.

Анастасов разгласи, че партията му има положителни специалисти за всички комисии, господин Летифов е с голям брой награди в спорта и да го съпоставяме с един различен човек е смешно.

„ Всички му споделят Руди, само че не може цялата страна да се занимава с него, той да е по-голям от Министерски съвет, от Народното събрание, от гласоподавателите “, съобщи още Анастасов.

Депутатът от Движение за права и свободи разкри, че от Политическа партия са упорствали да вземат комисията по Правни въпроси, енергетика и антикорупция, като в никакъв случай не са желали тази за Младежта и спорта. „ Всичко това е доказуемо с чат, поканете господин Кирил Петков и да си покаже телефона “, добави още Анастасов.

 

 

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР