Ясновидката Виктория Германовна Райдос предвижда ядрена война. Според нея тя

...
Ясновидката Виктория Германовна Райдос предвижда ядрена война. Според нея тя
Коментари Харесай

Известна ясновидка плаши света: През 2018-а ни чака ядрен удар и нов Майдан в Украйна

Ясновидката Виктория Германовна Райдос планува нуклеарна война. Според нея тя ще е подбудена от възмездие, като първия удар ще пристигна от Изтока. Америка ще бъде изумена с атомно оръжие. Япония ще си го върне поради нещастието през 1945 г в Нагазаки и Хирошима.

Според ясновидката, която употребява карти " таро " и приказва с духове, има възможност президентът на Украйна Петро Порошенко да бъде заставен да избяга от страната, с цел да не бъде линчуван. През 2018-та ще има нови митинги на Майдана, прибавя дамата, представена от esoreiter.ru.

Тя споделя, че неотдавна е била посетена от духа на Богдан Хмелницки (живял през 17 в. казашки хетман на запорожките казаци в Украйна), който е угрижен за ориста на страната в този момент. Затова той споделил на Виктория какво чака Украйна през 2018 година

Украинците би трябвало да се приготвят за съществени тествания, а даже и ужасни удари. Вероятността Майдана още веднъж да се повтори е доста огромна. И в случай че това се случи, тогава Петро Порошенко ще би трябвало да напусне страната, с цел да не бъде линчуван.

Пророчеството на Виктория не е дефинитивно. Нейните думи са предизвестие, че това е допустимо, в сравнение с неопровергаем факт.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР