Ясно виждаме как да приключим тази война.Това обяви украинският президент

...
Ясно виждаме как да приключим тази война.Това обяви украинският президент
Коментари Харесай

Зеленски след срещата с Байдън: Ясно виждаме как да приключим тази война

Ясно виждаме по какъв начин да приключим тази война.

Това разгласи украинският президент Володимир Зеленски след диалог на четири очи с американския си сътрудник Джо Байдън, по време на срещата на върха на НАТО във Вилнюс.

" Много добра, мощна среща с президента Байдън. Срещата беше най-малко двойно по-дълга от планираната и беше толкоз съдържателна, колкото трябваше. Ако протоколът не беше спрял срещата, щяхме да приказваме още по-дълго. Всички тематики. Дългосрочна поддръжка. Оръжия. Политика. НАТО. Ясно виждаме по какъв начин да приключим тази война с нашата обща победа. Благодаря Ви, господин президент! ", написа Зеленски в " Туитър ".

Преди срещата им двама водачи разговаряха пред медии за няколко минути. Байдън съобщи, че с неспокойствие чака деня, в който ще може да посрещне Украйна в НАТО. Държавният глава евентуално е споделил това за да успокои рецензиите по отношение на неотдавнашните му мнения, че в този момент не е време за участие на Украйна в алианса.

" Вашата устойчивост и увереност са образец за целия свят ", означи Байдън.

И шеговито добави:

" Лошата вест за вас е, че ние на никое място няма да отидем. Оставате при нас ".

????????????????????????The meeting between Biden and Zelenskyi started with jokes
" Bad news for you, Mr. Zelensky - we`re not going anywhere, you`re stuck with us, "????the American president said.
— Feher_Junior (@Feher_Junior)

Американският президент призна, че схваща разочарованието на украинския водач, че не е получил задоволително бързо военна помощ.

" Обещавам ви, че Съединени американски щати вършат всичко допустимо, с цел да получите това, от което се нуждаете ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР