Ясно съм декларирала моите имоти. Това обяви на брифинг министърът

...
Ясно съм декларирала моите имоти. Това обяви на брифинг министърът
Коментари Харесай

Ангелкова: Имотите ми са ясно декларирани


Ясно съм заявила моите парцели. Това разгласи на брифинг министърът на туризма Николина Ангелкова.

,,Отново съм принудена да изяснявам лъжи, популяризирани от един някогашен вицепремиер. Ясно съм заявила собствеността и парцелите, които владея. Всички те са ясно разказани в нотариални актове. Ясно съм заявена какви са средствата за придобиването на тези имоти'', съобщи Ангелкова.

,,Ясно съм декларирала, че мога да потвърдя всеки един лев от всичко, което владея. Ние сме правова страна и дано да оставим органите да си свършат работата, с цел да се борави, както постоянно съм твърдяла, с обстоятелства и с документи, не с внушения и изказвания, не на просташки принцип. Ясно съм заявила моите парцели. Къща нямам на никое място, пребивавам в апартамент, който е разказан ясно в моята декларация'', сподели още тя.

,,Ние сме правова страна и дано да оставим органите да си свършат работата, не тъй като съм правист, а тъй като всички ние сме виновни пред обществото и би трябвало да работим с обстоятелства и документи, не с внушения и изказвания, не на просташки принцип'', добави акцентира министърът на туризма.

Ангелкова акцентира, че няма къща нито в София, нито на територията на България, нито отвън България.

,,Живея в апартамент, който е разказан ясно моята декларация. В началото одобрявах всичко с възприятие за комизъм и тази неразбираема за мен фиксация също, само че това несъмнено почва да ме безпокои'', разгласи министърът.

,,Да, популяризират се фотоси в обществените мрежи на къща, където съм била на посетители. Къщата е благосъстоятелност на родителите на моя брачен партньор от 2006 година, доста преди да го видя и на фотография. Смятам, че всеки един от вас има семейство, децата му имат баба и дядо, вървят на посетители, споделят фамилни празници'', обясни още тя.

,,Не считам, че това е неправилно или закононарушение, най-малко аз разбирам фамилията по този метод. Да, била съм на рождени дни на мои другари в техни къщи, би трябвало ли идващият брифинг, който свикам тук, да бъде, с цел да изяснявам, че не пребивавам в къщите и парцелите на моите другари?!'', попита министърът на туризма.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР