Ясно е едно – вместо да се захване да смени

...
Ясно е едно – вместо да се захване да смени
Коментари Харесай

Фандъкова с поредна „гениална“ идея: Любуваш се на чужди забележителности, докато чакаш очукания смърдящ с...

Ясно е едно – вместо да се захване да смени очуканите трамваи и рейсове без климатик и вентилация, скучаещата Йорданка Фандъкова, обзета от нетърпеливо очакване на края на кметския си мандат, подема нова самодейност – изцяло ненужна за никому.

Нещо повече – госпожа Фандъкова била „ патрон на самодейността “. Само припомняме, че в повечет случаи, в които софийската кметица е патрон на нещо, то автоматизирано попада в графата „ ремонт на ремонта “, „ обектът е доста тежък “, „ тук няма по какъв начин да стане “ и „ тук не е Амстердам “.

„ Новите визии на спирките се осъществят в границите на самодейността „ Изкуство за дипломация “ и са подкрепени от посолствата на разнообразни страни. Вероятно в тези страни техните спирки са облепени със забележителности от София, с цел да припомнят на техните поданици по какъв начин можеха да наподобяват градовете им, в случай че се управляваха от простаци, идиоти, корумпирани некадърници и безсрамни крадци “, допускат иронично и от Facebook групата „ Тук не е Амстердам “.

„ За да отпразнува следващия гербаджийски триумф, госпожа Кметът отишла със служебната кола да се снима на една от облепените спирки дружно с швейцарския дипломат. На щастливото събитие пристигнал с неговата си кола и ръководителят на СОС и предстоящ претендент за кмет от ОПГ „ ГЕРБ “ Георги Георгиев, който към този момент ще се появява залепен като сопол за Фандъкова на всички нейни блудкави ПиАр „ инспекции “, тъй като ОПГ-то би трябвало да му обезпечи оптимално медийно внимание към неговата безинтересна и никому незнайна личност “, пишат още те.



А в случай че ви е забавно къде можете да се полюбувате на непознатите забележителности, до момента в който чакате очукания смърдящ софийски рейс, цъкнете.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР