„Ясно беше ние какво ще направим. България е в тежка

...
„Ясно беше ние какво ще направим. България е в тежка
Коментари Харесай

Митов, след като върна мандата: Беше ясно какво ще направим, в тежка политическа ситуация сме

„ Ясно беше ние какво ще създадем. България е в тежка политическа обстановка “, сподели Даниел Митов, откакто върна втория мандат за сформиране на държавно управление на президента Румен Радев.

„ Ясно е, че партиите, които се пробваха да се показват за опция, не съумяха по никакъв метод да работят по разпоредбите на многопартийната парламентарна народна власт. Не съумяха да се схванат за сформиране на държавно управление. В същия миг се пробват да играят странни функции на съпротива, в случай че са взели цялата власт, изключително в Народното събрание “, разяснява Митов.



„ Не можем да разберем от кое място е тази странна рекламация те да се показват за съпротива. Те имаха отговорността да сформират кабинет и се провалиха “, добави той.

По думите му би трябвало да стане ясно, че без политически разговор няма опция.

„ Вече би трябвало да стартираме да си приказваме и да стане ясно, че без ГЕРБ-СДС и диалог с нас не може да се върви напред “, сподели още Даниел Митов.

Той обаче не има вяра и че при третия мандат някой ще се опита да беседва с тях.

Томислав Дончев съобщи от своя страна, че оттук насетне има три разновидности и те са неприятни. Според него България би трябвало да има титулярно държавно управление с естествен политически небосвод.

„ Първият е да бъде основано държавно управление с третия мандат. Добре е България да има титулярно държавно управление, само че то ще бъде едва, без ясна отговорност и без постоянна парламентарна поддръжка. Избори две в едно също е неприятен вид. Освен това се багра, че ще изчерпим търпението на хората. Парламентарни и президентски избори с разстояние на няколко седмици също не е добър вид “, на мнение е Дончев.

По думите му в един миг ще стане настоящ въпросът кой е основал този безпорядък.

На въпрос по кое време ще стане ясна кандидатурата на ГЕРБ за президент Дончев съобщи, че скоро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР