Ясни са водачите на листите на Продължаваме промяната. Сред тях

...
Ясни са водачите на листите на Продължаваме промяната. Сред тях
Коментари Харесай

Разкритие! Кой щял да бие Борисов на изборите

Ясни са водачите на листите на " Продължаваме промяната ". Сред тях е някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, както и двама отцепници от Има Такъв Народ. Защо обаче основни фигури за партията остават отвън водаческите листи?

" Аз в никакъв случай не съм имал упоритост да съм лидер на листа. Въпросът е да има мощен екип, който да убеди оптимален брой хора да гласоподават и да насочим всички старания в идващото Народно събрание да имаме болшинство на " Промяната ". Имаме работа за дотъкмяване и съм сигурен, че доста българи ще ни поддържат, защото всеки прави разликата сред старите муцуни с мутренските номера и това, което " Продължаваме промяната " съставлява ", съобщи Настимир Ананиев от партия " Волт ", която се явява на изборите в коалиция с " Продължаваме промяната ",.

Според него Христо Петров - Ицо Хазарта е човек с идея, различим българин, който е доста харесван от хора на всякаква възраст и е от основните лица на " Продължаваме промяната ", които ще получат поддръжката в 25-и мир. В студиото на " България заран " Ананиев предвижда, че Христо Петров ще победи Бойко Борисов.

Той посочи, че Яна Балникова има персонални аргументи за безучастие в листите, а Лена Бориславова ще оказва помощ в екипа.

" Не мога да кажа, че Лена Бориславова е едва звено, тя е от основните играчи и човек, на който ние разчитаме. Много от хората желаят младежи да се занимават с политика. Ние желаеме да се прави политика по нов метод, желаеме в България да се живее обикновено и множеството български гласоподаватели са мъдри, виждат по кое време някой е нападнат грозно и по мутренски ", уточни Ананиев пред Bulgaria ON AIR.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР