Ярослав Качински, лидерът на управляващата полска партия Право и справедливост

...
Ярослав Качински, лидерът на управляващата полска партия Право и справедливост
Коментари Харесай

Партията на Качински в битка срещу новата империя ЕС

Ярослав Качински, водачът на ръководещата полска партия " Право и правдивост " (ПиС), съобщи, че партията му желае да промени посоката, в която се е развил Европейски Съюз, с цел да предотврати превръщането на страните членки в част от " нова империя ", съобщи полската новинарска организация ПАП.

На партийно заседание в югозападния град Вроцлав преди парламентарните избори, планувани за 15 октомври, Качински съобщи, че партията му не е срещу Европейския съюз, само че блокът е поел в " доста неприятна посока ".

" Ние се стремим да променим тази посока... Чакаме идните европейски избори, това е идната година, чакаме промени, те ще дойдат ", сподели той.

Качински, който е и вицепремиер, съобщи, че благосъстоянието и силата на Европа се крият в " разнообразието и субективността " на нейните страни членки, съобщи Българска телеграфна агенция. 

" Това разнообразие и тази индивидуалност би трябвало да се запазят, тя не може да се трансформира в някаква нова империя, в тази ситуация в немска империя ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР