Японското издание на Bestcarweb състави списък с най-добрите японски употребявани

...
Японското издание на Bestcarweb състави списък с най-добрите японски употребявани
Коментари Харесай

Топ 5 на най-добрите японски коли с пробег

Японското издание на Bestcarweb сформира лист с най-хубавите японски използвани коли, които се продават на японския пазар. След тях има и непознати, и такива, които се срещат и на родния пазар за коли " втора употреба ". Ето и петте оферти на японците.
`Топ

Първи в листата е Suzuki Kizashi. Този автомобил се създава през интервала от 2009 до 2015 година и през това време се явява флагман на марката. заради тази причина колата е с богато съоръжение, забавен дизайн, комфортен кожен салон, доста здрава каросерия и 2.4-литров мотор с мощ от 188 конски сили. Модификацията със задвижване на всички колела употребява система i-AWD с електронно ръководство.
`Топ

Следва Honda Accord Tourer. Това практично комби беше пуснато на пазара през декември 2008 година. По-конкретно приказваме за осмото потомство на модела. Автомобилът е с мощен 2.4-литров мотор и 5-степенна автоматизирана скоростна кутия. Комбито има прилични характерности на шофиране и релативно невисок разход на гориво.
`Топ

Следващият в листата е Mitsubishi Triton. Този пикап се прави от 2006 до 2011 година. В Япония моделът се продава с 3.5-литров 24-клапанов V6 мотор. Автомобилът е оборудван и със система Easy Select 4WD, която разрешава превключване сред 2WD и 4WD режими по време на шофиране.
`Топ

Четвъртата японска използвана кола, която се предлага от експертите от Bestcarweb e Daihatsu Mira Gino 1000. Въпреки размера, колата е много функционална и има чудесно съоръжение.
`Топ

Топ 5 се затваря от Toyota Voltz. Този удобен стилен автомобил се характеризира с необятен салон и с повишен пътен луфт. Моделът е нещо приблизително сред комби, кросоувър и миниван. Под капака на тази кола най-препоръчителен е бензиновия мотор със 190 конски сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР