Японският министър-председател Фумио Кишида изрази ентусиазъм относно потенциала на Web3

...
Японският министър-председател Фумио Кишида изрази ентусиазъм относно потенциала на Web3
Коментари Харесай

Web3 ще промени Интернет според министър-председателя на Япония

Японският министър-председател Фумио Кишида изрази възторг по отношение на капацитета на Web3 да революционизира обичайна конструкция на Интернет и да подтиква обществения напредък по време на изявлението си на конференцията WebX в Токио.

Той изрази уговорката на държавното управление да предизвиква среда, благоприятстваща развиването на Web3, като жизненоважен аспект на икономическата политика на “ “. Тази политика има за цел да се оправи с публичните провокации посредством поощряване на растежа и нововъведенията, съгласно CoinPost.

Кишида акцентира смисъла на Web3 в подтекста на тази нова форма на капитализъм, като изрази вяра, че конференцията ще послужи като платформа за огромните японски корпорации да разкрият основни планове, ориентирани към основаването на скъпи стопански зони в метавселената.

При откриването на събитието Коичи Хагиуда, ръководител на политическия проучвателен съвет на ръководещата Либерално-демократическа партия, акцентира преимуществото на Япония в региона на нововъзникващите технологии като Web3, дължащо се на самодейното контролиране на крипто пазара.

Той също по този начин акцентира смисъла на интернационалното съдействие поради световния темперамент на Web3, като загатна за евентуални партньорства с страни като Съединени американски щати, Франция и Сингапур.

Интересът на Япония към Web3 набра скорост, когато през януари 2022 година щабът за поощряване на цифровото общество към LDP сътвори “ “.

Екипът смята Web3 за новата граница на цифровата стопанска система и предложи развиването му като неразделна част от политиката на Кишида за “ “, както оповестиха от CoinPost.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР