Япония планира да закупи 105 американски изтребителя F-35, обяви президентът

...
Япония планира да закупи 105 американски изтребителя F-35, обяви президентът
Коментари Харесай

Япония купува 105 изтребителя Ф-35

Япония възнамерява да закупи 105 американски изтребителя F-35, разгласи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Това ще трансформира Страната на изгряващото слънце в съдружника на Съединени американски щати с максимален въздушен флот такива машини.
Тръмп, който е на държавно посещаване в Токио, сподели, че " Япония преди малко разгласи желанието си да поръча 105 чисто нови F-35 невидими за радарите на противника… Поръчката ще даде на Япония най-големия въздушен флот от F-35 спрямо всеки различен съдружник на Съединени американски щати. "
Освен това от Токио Тръмп изпрати обръщение към севернокорейския водач Ким Чен Ун, определяйки го като " доста интелигентен " човек, който е наясно, че би трябвало да се откаже от нуклеарните си оръжия, с цел да развие страната си.
" Той знае, че с нуклеарни (оръжия)…могат да се случат единствено неприятни неща. Той е доста интелигентен човек, получава му се добре ", сподели Тръмп, повтаряйки, че Северна Корея има " голям стопански капацитет ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР