Ямбол приема Спартак Плевен в мач от 17-ия кръг на

...
Ямбол приема Спартак Плевен в мач от 17-ия кръг на
Коментари Харесай

Прогнозата на Бойко Младенов пред Sportal.bg: Спартак Плевен може да спечели само една част срещу Ямбол

Ямбол приема Спартак Плевен в мач от 17-ия кръг на НБЛ. Срещата е на следващия ден от 17:30 часа в зала „ Диана”. Преди това Sportal.bg още веднъж се свърза в някогашния баскетболен национал Бойко Младенов, който направи своята прогноза за идния конфликт в Ямбол.
В момента Ямбол заема седма позиция в класирането с 5 победи и 10 загуби, а Спартак Плевен е на осмо място с баланс 3-12.

Ямбол – Спартак Плевен

Със сигурност ще се получи забавен мач в дъното на класирането. Ямбол ще завоюва в един в действителност ефективен конфликт. Двата тима вкарват доста. Не играят толкоз в отбрана, колкото се стремят да нападат коша. Ще има доста бързи офанзиви, лесни кошове, доста опити за пукотевица от тройката. Мачът ще бъде доста динамичен, относително равносилен, само че ми се коства, че преимуществото е на страната на Ямбол. Тимът играе в личната си зала. За сметка на това Спартак Плевен е без никакви искания този сезон, тъй че най-вероятно ще забележим домакинска победа за Ямбол.

Възможно е, в случай че играчите на Александър Дяковски имат ден, да затруднят противника си в един миг по време на мача, само че не мисля, че ще е за доста дълго време. Могат да завоюват една четвърт, само че се колебая да имат сили за повече от това.

Фаворит: Ямбол

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР