Ювентус се спаси от поражение в с три гола за

...
Ювентус се спаси от поражение в с три гола за
Коментари Харесай

Ювентус измъкна 3:3 от Болоня с три гола за 8 минути

Ювентус се избави от проваляне в с три гола за 8 минути. Двубоят от 37-ия кръг на Серия А приключи 3:3.

Ремито остави отворена борбата за третото място. Юве и Болоня са с по 68 точки, само че петият Аталанта е с 66 и мач по-малко. И Болоня, и Ювентус към този момент имат несъмнено присъединяване в Шампионската лига, Аталанта се нуждае от точка, с цел да приключи пред Рома.

Болоня стартира превъзходно дуела и за 11 минути дръпна с два гола. Първо Рикардо Калафиори вкара още в 90-ата секунда, а след това Сантяго Кастро засече с глава в мрежата за 2:0. Минути по-късно футболистите на Тиаго Мота пратиха топката за трети път в мрежата, само че Йенс Йодгаард беше в засада.

Трудностите за бианконерите продължиха и през второто полувреме, когато Калафиори с второто си попадение повиши на 3:0. обаче направи пет смени до 70-ата минута и това обърна мача.

Федерико Киеза понижи изоставането на гостите в 76-ата минута, а в 83-ата Аркадиуш Милик вкара за 2:3. Полякът се разписа непосредствено от свободен удар. Минутa по-късно Кенан Йълдъз оформи крайното 3:3 с изстрел отвън наказателното поле. И Милик, и Йълдъз се появиха в игра като запаси.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР