Xiaomi работи върху нов смартфон, който се очаква да бъде

...
Xiaomi работи върху нов смартфон, който се очаква да бъде
Коментари Харесай

Първа информация за смартфона Pocophone F1 на Xiaomi

Xiaomi работи върху нов смарт телефон, който се чака да бъде доста сполучлив на пазара. Това би трябвало да стане посредством ниската цена на телефона, който ще има богати благоприятни условия. Това е смарт телефонът Pocophone F1, за който компанията Xiaomi особено записва нов бранд.

Телефонът е оборудван с 5,99-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела. Използва се системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 GHz, графичен ускорител Adreno 630 и X20 LTE модем с поддръжката на скорост до 1,2 Gb/s.

Основната камера е двойна с резолюция 12+5 мегапиксела. Тя е допълнена с изкуствен интелект, който оказва помощ за основаването на впечатляващи фрагменти при всевъзможни условния. Резолюцията на предната камера е впечатляващите 20 мегапиксела. Налични са 6 или 8 GB оперативна памет, 64 или 128 GB флаш диск.



Xiaomi Pocophone F1 има USB Type-C порт, посредством който се реализира зареждането на батерията. Устройството е изцяло съвместимо с технологията за безжично зареждане Quick Charge 4.0+. По безжичен път телефонът се зарежда до 100% единствено за 1 час.

В Европа, базовата версия с 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск ще се продава при цена 420 евро.



Редица медии означиха, че като се изключи двойната камера, Pocophone F1 по всички характерности е цялостно копие на геймърския смарт телефон Black Shark. Навярно Xiaomi приспособява този телефон за другите пазари и изненада може да няма.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР