Xiaomi публикува видео с тестове на новия си електромобил SU7.

...
Xiaomi публикува видео с тестове на новия си електромобил SU7.
Коментари Харесай

Xiaomi показа тестове на първия си електрически автомобил SU7 на сняг

Xiaomi разгласява видео с проби на новия си електрически автомобил SU7. Любопитното е, че то е снимано на заснежено трасе в китайския град Хейхе. В него са взели участие два автомобила. Официално не се оповестява дали те се разграничават един от различен. На пръв взор разлика има единствено в  цвета на каросерията.

По-рано представители на Xiaomi обявиха, че SU7 ще има специфична отоплителна система. Тя ще разреши на автомобила да работи при минусови температури до -30 градуса по Целзий. Известно е също, че автомобилът ще има интелигентно окачване, което ще може независимо да се приспособява към особеностите на пътната настилка.

Автомобилът ще бъде показан в два разновидността: със задвижване на задните колела и мощ 299 к.с. и със задвижване на двата моста – в тази версия силовата установка SU7 ще генерира 673 к.с. Съобщава се, че базовата версия на SU7 е в положение да форсира до 100 км/ч за 5,3 секунди, а оптималната му скорост е лимитирана на 210 км/ч. В същото време SU7 Max ще доближава до 100 за 2,78 секунди и е кадърен да форсира до 265 км/ч.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР