Xiaomi потвърди, че ще пусне нов телевизор в Китай на

...
Xiaomi потвърди, че ще пусне нов телевизор в Китай на
Коментари Харесай

Телевизорът Xiaomi TV S ще бъде представен на 22 март

Xiaomi удостовери, че ще пусне нов тв приемник в Китай на 22 март. Официалното название на продукта е Xiaomi TV S.

Компанията показа няколко тийзъра в Weibo. Те разкриват някои от характерностите на най-новия тв приемник. Xiaomi не загатва в какъв брой тъкмо часа ще показа продукта си. Това допуска, че няма да има стрийминг онлайн и тв приемникът просто ще бъде показан посредством изявления в обществените мрежи рано сутринта на посочената дата.

Досега компанията е разгласила два тийзъра в Weibo. Един от тях разкрива, че тв приемникът ще поддържа до 144Hz периодичност на освежаване. А другият допуска, че продуктът ще бъде оборудван с чипсет MediaTek MT9653.

Този чип не е посочен в уеб страницата на MediaTek, а това значи, че той най-вероятно е напълно нов. Според тийзъра, новият чип ще включва четириядрен процесор ARM Cortex-A73 и ще поддържа 3200 Mbps RAM.

Според рендера, тв приемникът може да има железна рамка, като се чака дизайнът му да прилича този на своите прародители. Това е цялата информация, която имаме досега за този артикул. С неспокойствие чакаме още тийзъри от компанията и към този момент сме отбелязали датата 22 март в календарите си, с цел да не пропуснем представянето на новия артикул.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР