Xiaomi е китайски производител на смартфони, който няма нужда от

...
Xiaomi е китайски производител на смартфони, който няма нужда от
Коментари Харесай

Кои са първите 5 устройства на Xiaomi, които ще получат HyperOS?

Xiaomi е китайски производител на смарт телефони, който няма потребност от показване. На 26 октомври 2023 година софтуерният колос показа софтуерната обвивка HyperOS. Новата HyperOS, която размени MIUI, провокира интерес измежду потребителите към това, което предлага. Сега притежателите на устройствата Xiaomi чакат с неспокойствие новите функционалности, които HyperOS ще донесе.

Вече стана известно кои 5 модела устройства на Xiaomi ще получат постоянна версия на HyperOS. Вътрешните проби са завършили и скоро ще бъде публикуван на съвместимите с него устройства.

На първо място, тази актуализация ще бъде пусната за Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13T, Xiaomi 12T, Xiaomi Pad 6 Max и Redmi K60 Pro. Определено това може да бъде доказано от формалния сървър на Xiaomi. Нека ви напомним, че HyperOS е обвивка за операционната система Android 14, тъй че горепосочените модели устройства също ще бъдат обновени до най-новата версия на Android.

Трябва също да се означи, че Xiaomi 13 Ultra ще бъде първият, който ще получи този ъпдейт при започване на декември 2023 година в Китай. След това модели като Xiaomi 12T и Xiaomi 13T ще стартират да получават актуализации на европейския пазар, след което HyperOS ще бъде наличен и за потребителите на другите страни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР