Хамилтън от своя страна спечели пред родна публика, въпреки че

...
Хамилтън от своя страна спечели пред родна публика, въпреки че
Коментари Харесай

Верстапен не изпитва лоши чувства за катастрофата през миналата година

Хамилтън от своя страна спечели пред родна публика, въпреки че получи наказание от десет секунди за удара със своя съперник в спора за титлата. Въпреки че този инцидент бе катализаторът за покачването на напрежението между двамата и техните отбори във втората половина на сезон 2021, Верстапен заяви, че не изпитва лоши чувства към Хамилтън близо година по-късно.

„ Разбира се злополуката не беше приятна, само че аз обичам тази писта. Обичам да пристигам тук. Атмосферата тук е страхотна, а и караме с доста висока скорост.

„ Не изпитвам никакви неприятни усеща. Аз доста елементарно мога да загърбя тези неща. Да, това, което се случи не беше прелестно, само че би трябвало да се оправя с него. За мен ударът не беше доста прелестен и тази година ще се опитам да печеля тук “, съобщи международният първенец.

След удара в стената той бе откаран в болница за превантивни изследвания. В същото време Хамилтън и Мерцедес бяха забелязани да празнуват неистово с феновете на „Силвърстоун“, което допълнително нагнети борбата за титлата през миналата година, която в крайна сметка бе спечелена от Верстапен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР