World Tennis League е една от демонстративните надпревари, които се

...
World Tennis League е една от демонстративните надпревари, които се
Коментари Харесай

Програма за вторник: Григор Димитров и Новак Джокович се завръщат в игра!

World Tennis League е една от демонстративните съревнования, които се организират по време на тазгодишната пауза сред сезоните. Дебютното издание на шампионата в Дубай към този момент започва през вчерашния ден и ще продължи до 24 декември. Той събира на едно място 18 от топ тенисистите при мъжете и при дамите, които са разпределени в тимове от по 4 или 5 играчи, като измежду тях е и първата ни ракета Григор Димитров.

Родният ни представител попадна в тим The Falcons ( " Соколите " ), където са още Новак Джокович, Паула Бадоса и Арина Сабаленка. Сблъсъците сред обособените тимове ще се състоят от три обособени срещи - един мъжки сингъл, един женски сингъл и мач на смесени двойки, като Димитров ще играе само в дуелите при тандемите, защото всички мъжки мачове поединично ще бъдат поети от Джокович.

Програмата за 20 декември (вторник) ще бъде открита в 16:00 часа със срещата на двойки с присъединяване на Григор, който ще сплоти сили с Паула Бадоса, а техни противници ще бъдат Доминик Тийм и Анет Контавейт от тим The Hawks ( " Ястребите " ). След тях на корта ще излязат Арина Сабаленка и Елена Рибакина, а програмата ще бъде закрита от дуела сред Новак Джокович и Александър Зверев.

Пълната стратегия за вторник:

1. Григор Димитров/Паула Бадоса - Доминик Тийм/Анет Контавейт (начало 16:00 часа)

2. Арина Сабаленка - Елена Рибакина (не преди 16:30 часа)

3. Новак Джокович - Александър Зверев (не преди 19:00 часа)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР