Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,
Коментари Харесай

Wizz Air въвежда нова уеб услуга – съветник за пътешествия Trip Planner

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, от през днешния ден започва Trip Planner – нов инструмент за търсене на уеб страницата, предопределен да въодушевява пасажерите, които не са решили къде да прекарат идната си отмора.

Trip Planner дава опция на потребителите да открият нови и вълнуващи дестинации, предоставяйки им избор по разнородни филтри: тип на почивката (ваканционна категория), начална точка, дата, дълготрайност на пътуването и бюджет. След като зададете филтрите, Wizz Air ще свърши цялата останала работа вместо вас – ще претърси своята богата мрежа от над 550 маршрута, с цел да ви предложи разнообразни дестинации, които дават отговор на вашите критерии.

Пътниците могат да избират от няколко ваканционни категории: градска отмора, фамилна отмора, зимни спортове, приключения/спорт, романтика, плажове, завладяващи направления, забавления/нощен живот и евтина бира. От екзотични плажни почивки в Катания до рискови ски прекарвания в Женева, от завладяващ нощен живот в Дубай до сантиментални лунни разходки в Барселона, безчет нови и вълнуващи завършения чакат клиентите на Wizz Air всеки ден с общителното подпомагане на Trip Planner.

Изберете вашето последващо странствуване Тук.

Wizz Air непрекъснато усъвършенства своя насочен към клиентите потребителски уебсайт още от стартирането му преди година. Последните допълнения към услугите на самолетната компания включват новоизградена мрежа за намиране на преференциални цени, безвъзмездна онлайн промяна на имената, опция за опазване на определена цена за интервал от 48 часа с услугата Fare Lock и услугата Flexible Travel Partner, която разрешава на клиентите да създадат нова резервация, без да включват имената на всички пасажери сега на резервацията. Въвеждането на Trip Planner е още едно доказателство за устрема на Wizz Air да улеснява процеса на резервация за своите клиенти.

Хари Дрок, Ръководител на електронната търговия на Wizz Air, съобщи: „ Като шести най-посещаван уеб страница на самолетна компания в света, ние непрекъснато се стремим да подобряваме потребителското прекарване. Новият дълго чакан инструмент за търсене ще въодушеви нашите пасажери да посетят неповторими и вълнуващи дестинации от непрестанно възходящата мрежа на Wizz Air. Ние имаме вяра, че Trip Planner ще бъде оценен високо от пасажерите, които търсят нови дестинации и завършения, възползвайки се от ниските цени на Wizz Air, наслаждавайки се на нашето приятелско и професионално обслужване. Каним всички да наблюдават обичаната нискотарифна самолетна компания на цяла Европа във Фейсбук, където ще представим някои от неподозирано колоритните дестинации в нашата мрежа. “

Wizz Air е най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа. Тя обслужва флотилия от 85 самолета Airbus A320 и Airbus A321 и предлага над 550 маршрута от 28 бази, свързващи 143 дестинации в 43 страни.

В Wizz Air екип от почти 3500 авиационни специалисти дава висококачествено обслужване и доста ниски цени на билетите, което прави самолетната компания желания избор на 23 милиона пасажери Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ и е включена в показателите FTSE 250 и FTSE All-Share. Wizz Air е записана в Международната асоциация за въздушен превоз (IATA), Оперативен одит за сигурност (IOSA), световния пример за самопризнание за сигурност на въздушния превоз.

През 2016 година компанията бе оповестена за Авиолиния с най-хубаво съответствие сред цена и качество от редакторите на Air Transport World, едно от водещите списания, отдадени на бранша, както и Нискотарифна компания на годината от Центъра за авиация (CAPA), водещ снабдител на самостоятелна информация в региона на авиацията.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР