Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият

...
Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият
Коментари Харесай

Остава една седмица до въвеждането на новите правила за багажа на Wizz Air

Wizz Air, най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа и водещият нискотарифен транспортьор в Централна и Източна Европа, припомня на всички клиенти, които ще пътуват след 1 ноември, че новата и транспарантна багажна политика на самолетната компания влиза в действие след 1 седмица. Тя цели да улесни и форсира качването на борда, както и да понижи случаите на полетни закъснения, свързани с багажа.

От 1 ноември всеки клиент на Wizz Air ще има право да носи на борда един безвъзмезден ръчен багаж (40x30x20 см), а пасажерите, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см). Освен това, отчитайки желанията на клиентите и изменящите се модели на държание при пътешестване, Wizz Air ще вкара нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, започващи от едвам 7 евро, за да подсигурява го-голям комфорт при пътешестване.

Новата транспарантна и обективна багажна политика на самолетната компания е политика на по-голям избор за пасажерите, защото ще разреши на клиентите на WIZZ да избират сред повече от 50 разновидността за ръчен и чекиран багаж според от техните самостоятелни желания.

Обновените правила за багажа целят да насърчат пасажерите на WIZZ да опаковат рационално и да употребяват услугата WIZZ Priority, която включва безвъзмезден ръчен багаж (40x30x20 см) и багаж на колелца (55x40x23 см), които могат да бъдат качени на борда, плюс предпочитано чекиране и предпочитано качване на борда преди другите пасажери, и то на цена единствено от 5 евро.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР