WINBET предлага специален коефициент за шампионска титла на ЦСКА още

...
WINBET предлага специален коефициент за шампионска титла на ЦСКА още
Коментари Харесай

WINBET със специален коефициент за титла на ЦСКА още в събота

WINBET предлага специфичен коефициент за шампионска купа на ЦСКА още в 34-я кръг на Първа лига, първата за тима от 15 години насам, която да постави завършек на 11-годишната надмощие на Лудогорец. 

След като водеха през целия май, Лудогорец се сринаха при гостуването на ЦСКА 1948 и два кръга преди края се озоваха на второ място, незабавно след. Победа на „ алените “ над ЦСКА 1948, съчетана с победа на Левски в Разград ще разреши на най-титулования български клуб още веднъж да се изкачи на върха в шампионата. 

Специалното на WINBET за шампионска купа на ЦСКА още в 34-я кръг е със повишен коефициент 12.00*. То единствено едно от десетките оферти със повишени коефициенти за мачовете от българската Първа лига, които са налични на уеб страницата. 

В двата предишни мача този сезон 1948 оказаха сериозна съпростива на  ЦСКА и успехите на „ армейците “ с 2:1 и 1:0 са увещание каква тежка борба се чака в Борисовата градина. WINBET предлага повишени коефициенти за победа на ЦСКА 1.64, против 6.32 за 1948 и 4.22 за тъждество, в което гостите се специализираха в последно време. Точно по този начин приключиха шест от последните им осем мача, само че пък отбрана, като тази на водачите, скоро не са срещали. 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на  и на . 

Посочените в публикацията футболни прогнози и оферти за
залози са единствено с информативна цел и потреблението им за слагане на спортни залози е напълно на личен риск на потребителя.

Възможни са промени в посочените коефициенти. За настоящите коефициенти, апелирам посетете 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР