WhatsApp вече предлага една дългоочаквана функция - поддръжка за използване

...
WhatsApp вече предлага една дългоочаквана функция - поддръжка за използване
Коментари Харесай

WhatsApp вече предлага една дългоочаквана функция

WhatsApp към този момент предлага една дълго чакана функционалност - поддръжка за потребление на един акаунт на голям брой устройства, без значение от операционното им система - iOS или Android.

Преди това тази функционалност беше налична единствено за настолни компютри и таблети, само че в този момент WhatsApp получи функционалността за по едно и също време потребление на няколко смарт телефона, освен това по едно и също време.

За да задейства функционалността, потребителят би трябвало да конфигурира приложението на второто устройство и да сканира QR кода, генериран от главния смарт телефон. След това и двете устройства ще употребяват еднакъв акаунт.

По-рано сходно решение можеше да се приложи посредством заобиколен метод, само че този способ към този момент не се изисква. Разработчиците ви разрешават да употребявате един акаунт на пет устройства, в това число едно главно и четири вторични, предава " Факти ".

В същото време потребителите могат да комбинират разнообразни конфигурации, да вземем за пример един смарт телефон и четири таблета или пет смарт телефона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР