Wall Street Memes беше доста добре отразена в CryptoDnes, като

...
Wall Street Memes беше доста добре отразена в CryptoDnes, като
Коментари Харесай

Wall Street Memes скочи с 45% от листването си в OKX. Дали Meme Kombat може да последва успеха на $WSM?

Wall Street Memes беше сносно отразена в CryptoDnes, като се появи нейния незабравим капацитет както за почитателите на крипто стейкинга, по този начин и за тези, които обичат меме монетите.

Токенът беше листнат на OKX , като следва и ново листване на топ борса в идващите дни, като се чака седмичният скок от 45% да бъде единствено началото на нещо по-голямо.

Meme Kombat е нова криптовалута, която също може да се възползва от придвижването в меме бранша, като ще разгледаме повече в идващите редове.

Wall Street Memes – доказателство, че меме предпродажбите могат да донесат обилни облаги

$WSM е измежду най-печелившите меме монети в последната една седмица, като изпреварва даже забавни планове като Fine, Doge 2.0 и прословутия HarryPotterObamaSonic10Inu.

В идващите часове пък ще се раздадат 50,000 $WSM токена подарък за общността, което е страхотна вест за меме вложителите.

Но какво е общото с Meme Kombat ($MK), ще се запитате. Затова и в този момент ще ви разбираем.

Meme Kombat – меме предпродажба с голям капацитет пред себе си

Meme Kombat е измежду най-интересните меме планове, като се отличава от доста други планове в пространството с високата си цена – $1.667 за токен. Токените могат да бъдат залагани в стейкинг пула против огромни награди за вложителите. Това го прави доста атрактивен за почитателите на пасивния приход от криптовалути .

Проектът е учреден от Мат Уайтман, чието обобщение можете да видите в уеб страницата. Това вдъхва голямо доверие в плана, като тук приказваме за екип от опитни програмисти и дизайнери от най-високо равнище, с цел да може да се осъществя концепцията на плана, а точно – платформа за меме стейкинг – нещо, което не се е срещало преди.

Компанията е записана в Нидерландия, като страницата в Twitter (вече Х) събра над 5,700 почитатели за негативно време, като беше отразена даже от известни крипто инфлуенсъри като No BS Crypto.

До момента са събрани над $200,000, което е страхотна вест, говорейки за меме монета, която не е шиткойн.

Какво можем да чакаме от Meme Kombat в идващите седмици?

В идващите седмици Meme Kombat ще донесе доста вълнуващи неща за своите ранни вложители. С тази истинска идея, платформата ще започва сезон 1 на меме борбите, предоставяйки неповторимо и занимателно хазартно прекарване. Това ще се случи някъде през октомври или ноември, като зависи какъв брой бързо свърши предварителната продажба.

Едно от най-интересните неща е опцията да вършиме залози на меме борби, които се генерират благодарение на инцидентни цифри (RNG), което придава непредсказуемост и развлечение, само че даже и да поддържате единствено мрежата, без да играете, е много рентабилен ход.

Meme Kombat показва първата в света платформа за залагания на меме герои, което подсигурява още по-голям интерес към плана. С атрактивната рентабилност от 112% APY, стейкърите сигурно имат задоволително мотиви да потриват ръце.

Този план дава обещание освен вълнуващи моменти и развлечения, само че и благоприятни условия за облаги и вложения. Следващите седмици ще бъдат в действителност вълнуващи и Meme Kombat се явява като платформа, която ще предизвиква хората да се забавляват и печелят в света на меметата и хазарта.

Прогнозна цена на Meme Kombat

Вече видяхме, че едно ранно листване може да направи чудеса за план от вида на Wall Street Memes. Няма да е ненадейно до края на годината Meme Kombat да стигне $4, което би представлявало над 200% нарастване в цената.

Какви са главните доводи за това?

  1. Навлизането в сезона на крипто търговията. Fear & Greed показателят беше неприятен, само че сега е 47 – безпристрастен.
  2. Цената на Биткойн скочи с над 4.4% единствено в границите на вчерашния ден, което значи, че той стартира да се изкачва стремглаво, а цялата промишленост е вдигнала пазарната си капитализация
  3. Концепцията на плана е истинска, като има информция за екипа и детайлности за екипа.

Как да закупя токени?

Ако желаете да инвестирате в Meme Kombat по време на късата предварителна продажба, можете да го извършите по следния метод:

  1. Посетете уеб страницата на предварителанта продажба . Не се изисква регистрация
  2. Изберете сумата, която желаете да инвестирате в предпродажбата
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Завършете транзакцията
  5. Заложете токените си в стейкинг пула, с цел да максимизирате своите облаги



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР