САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Сан Франциско 49ers започнаха работата

...
САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Сан Франциско 49ers започнаха работата
Коментари Харесай

49ers започват работа на терен извън сезона с Ник Боса в града и Брандън Айюк липсва

САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Сан Франциско 49ers започнаха работата си на терен отвън сезона с неочакван участник и предсказуемо неявяване.

Звездата Ник Боса взе присъединяване в доброволната част от отвън сезона за смяна, откакто прекара предходните сезони в тренировки самичък във Флорида, до момента в който приемникът Брандън Айюк остава надалеч от тима като част от спор по контракт.

„ Това е нещо, което е част от бизнеса “, сподели треньорът Кайл Шанахан във вторник по отношение на отсъствието на Айюк. „ Винаги, когато е част от бизнес частта, вие се пробвате да го почитате. Стойте надалеч от допустимо най-вече и очаквайте с неспокойствие дните, в които ще можете да се концентрирайте единствено върху футбола. “

Боса пропусна миналогодишните доброволни тренировки, до момента в който търсеше нов контракт, и прекара по-голямата част от 2021 и 2022 година отвън сезона вкъщи във Флорида, откакто пропусна отвън сезона през 2021 година, възстановявайки се от пострадване на коляното, и отвън сезона през 2020 година заради пандемията.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР