Взрив в мрежата предизвика постът на Слави Трифонов от преди

...
Взрив в мрежата предизвика постът на Слави Трифонов от преди
Коментари Харесай

Звучен шамар по Слави: Бог да пази България от такива като вас! Мишка, излезе да злорадстваш!

Взрив в мрежата провокира постът на Слави Трифонов от преди два дни, в който изрази поддръжка към думите на Кирил Петков, че никой не е над закона. „ Върховенството на закона е най-важната нужда, с цел да живеем обикновено “, написа Трифонов във връзка задържането на водача на опозицията Бойко Борисов. Статусът му, обаче провокира вълна от неодобрение в обществената мрежа.



Ето и част от мненията:

Виктор Димчев:

Важно е Каримански да стане началник на Българска народна банка

Станислав Сотиров:

За новата социология нещо? Къде ви е поддръжката? Девалвирахте до кота нула за няма една година, след още една няма да ви има и нека е по този начин!

Денислав Захариев:

Слави ти си един огромен, прощавай не огромен, а дълъг палячо!

Златка Рельовска:

Г-н Трифонов, никой не е над закона, да! И господин Кирил Петков също го погази по най-гнусен метод с Декларацията за поданство! Защо се потули тая история? Или някой,все отново е над закона? Някой,който сега ни тика в тъмната пропаст,но хората хубаво са споделили и каквото са споделили, все е истина:, Който копае гроб другиму,сам пада в него!“

Мария Лазарова:

От всичко казано до тук,виждам единствено,че никой не ви дава отговор,мили хора! Някой си прави опит с нас и си гледа …..сеир! Г-н Трифонов ли си, различен ли си……няма ли да кажеш нещо по отношение на терзанията на хората или е по-лесно да хвърлиш нещо в общественото пространство и от високо да си гледаш великото достижение?

Георги Калудин:

Пък на кой му пука, какви ги плещиш от диванчето. Не ти пука, че Просто Киро се сложи над висшият закон- Конституцията. А и не ми пука, че блеещите към теб овчици се насочиха към канадеца, с цел да бъдат остригани. А, че твоята измислена партийка ще иде в историята като доста други, изобщо да не ти пука.

Мариела Пийксток:

Стига бе Слави, не ти ли омръзна, вие проведохте народа, излъгахте ни, в този момент дружно с вашите дружинки он Политическа партия и Демократична България ще унищожите изцяло страната, по огромни предатели от елементарния К…, дружинка и вие наред с тях не е имало!

Бог да пази България от такива като вас!

Слави Маджаров:

Какво да разберем – направиха цирк, нямат доказателства, влизат и ги арестуват все едно са колили и бесили хора, чак ревизират в децата стая – до там ли стигнахме, това ли е полицията, това ли е страната ни – все едно полицията да пристигна увас господин Трифонов, тъй като преди години сте имали връзка с мафията – ей по този начин за удоволствие- без доказателства и без причина.

Ванеса Вълкова: Това правда ли е?! Арест без съдийско предписание, без обвиняване, без знанието на Прокуратурата?!! Това ли е,,промяната „?!! И мишката, която излезе от дупката си, с цел да злорадства!!! Никой не е над закона! Който се смее финален, се смее най-добре.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР