Взрив избухна в центъра на Мелитопол в Запорожка област на

...
Взрив избухна в центъра на Мелитопол в Запорожка област на
Коментари Харесай

Отново взрив на автомобил в Мелитопол

Взрив избухна в центъра на Мелитопол в Запорожка област на Украйна, оповестиха от окупационната администрация на града., представени от Руската работа на Би Би Си.

" По предварителни данни е станала детонация на автомобил на улица " Богдан Хмелницки ". Спешна помощ работи на място. Обстоятелствата и информацията за потърпевшите се прецизират ", се споделя в известие на администрацията.

При детонация на автомобил в Мелитопол има един ранен, оказва му се здравна помощ, написа РИА Новости.

Украинските управляващи не оповестиха за детонацията в Мелитопол, Би Би Си не може да ревизира навреме изказванията на страните.

Припомняме, че  в окупирания Мелитопол. Според украински медии тогава е ударен склад за гориво и муниции .

Общо шест детонации са станали към 9,30 ч. в съветски боен обект наоколо на железопътна линия, заяви осведомителната организация " Укринформ ". Железопътният обект се употребява от съветските войски за поправки и като склад за гориво и муниции . Според укаринския кмет на града покривът на склада към този момент е бил развален по време на удари в понеделник.

Украинската войска нанесе удари по цели в окупирания Мелитопол, в който е основана съветската окупационна администрация на Запорожка област.

На 29 март Мелитопол още веднъж. Това стана на фона на продължаващото очакване , въпреки и проектите на Киев да се държат в дълбока, само че предстояща загадка. Два дни преди това  - област, която Кремъл анексира, макар че управлява към 70% от териториите й.
 Няколко гърмежа в Мелитопол, атентат в Мариупол Обновена
Няколко гърмежа в Мелитопол, атентат в Мариупол

Ударена е постройка, употребена от окупационните сили
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР