Взискателният треньор на Ювентус Масимилиано Алегри отново има повод за

...
Взискателният треньор на Ювентус Масимилиано Алегри отново има повод за
Коментари Харесай

Алегри отново може да се усмихне

Взискателният треньор на Ювентус Масимилиано Алегри още веднъж има мотив за усмивка след тежките моменти, които претърпя " Старата госпожа ". Торинци таман бяха почнали да напипват игрови темп, когато като гръм от ясно небе пристигна наказването с лишаване на точки поради финансови измами.

Специалистът похвали своите играчи за отличната реакция в сложната обстановка против Торино в градското дерби, откакто на два пъти изоставаха в резултата, само че реализираха поврат от 1:2 до 4:2. 

Алегри приветства също завръщането в игра на Пол Погба, който влезе през втората част за първия му мач за сезона.

" Момчетата демонстрираха ужасно показване против един сложен противник и реализираха заслужена победа ", сподели Алегри пред DAZN и Sky Sport Italia.

" Допуснахме два гола, които можехме да избегнем, само че се веселя, че демонстрирахме самообладание, а това е знак за зрялост ", добави Алегри.

Това е четвъртата поредна победа на Юве в Серия А, която остави отбора на 10 точки от четвъртия Лацио, само че в случай че клубът завоюва обжалването против наказването от 15 точки, тогава Юве сега ще бъде на три точки пред Милан и Интер на второ място.
 Ювентус победи Торино с 4:2 в мач от Серия А
Ювентус с атрактивен поврат над Торино от 0:2 до 4:2, Пол Погба се завърна в игра

През първото полувреме тимовете си размениха по две попадения

Юве пое контрола през втората част против Торино, откакто Федерико Киеза и изигралият първия си мач за сезона Пол Погба влязоха от пейката.

" Имахме потребност от свежи крайници с разнообразни характерности. Никога не е хубаво възприятието да извадиш Анхел ди Мария, само че имаме толкоз доста мачове и би трябвало да бъдем деликатни с него. Поставих Рабио пред отбраната, имайки потребност от неговата физика, макар че той би трябвало да се усъвършенства в нападателен проект. Трябва да продължим с този дух и да осъзнаем, че промените стават решаващи. Представянето на Фаджоли през второто полувреме беше великолепно.

" Мина доста време, откогато Погба е при нас и сме щастливи, че към този момент може да го забележим на терена. С мачове на всеки три дни имаме потребност от всички разполагаем. Имаше доста мотиви за празнуване, Шчесни доближи 200 участия, Алекс Сандро 300, до момента в който Милик и Кийн имаха рождени дни ", сподели още Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР