Взели сме най-меките мерки в Европейския съюз по отношение на

...
Взели сме най-меките мерки в Европейския съюз по отношение на
Коментари Харесай

Здравният министър: Очакваме ръст на заболелите след старта на учебната година, но системата е готова

Взели сме най-меките ограничения в Европейския съюз във връзка с започването на образователната година и образователния развой. Това съобщи пред Българска национална телевизия министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов във връзка утрешния присъствен старт на образователната година в страната. По думите му 15 септември е ден, който е претрупан прочувствено от доста гледни точки - изключително поради пандемията от.
" Притеснен съм от обстоятелството, че има родители, които се съмняват в претекстовете, с които сме взели тези решения, а те преследват чисто медицински цели ", сподели министър Ангелов във връзка митингите на родители, които желаят ограниченията на министерството да са целесъобразни, а не наложителни. " България не е единствената страна в Европа - всички страни вършат това. Носенето на персонални защитни средства е опция да понижим невъзможността на децата да участват на учебно заведение - присъствената форма е най-хубавата за приемането на опциите, които предлага нашето обучение ", изясни той, като посочи, че ограниченията не са ориентирани към зловредно деяние към децата. 
 Министър Ангелов: Инфекцията е безусловно следена, няма здравна рецесия и напън върху системата Министър Ангелов: Инфекцията е безусловно следена, няма здравна рецесия и напън върху системата
" Слуховете за затваряне на градовете с контролно-пропусквателен пункт са безусловно погрешни. Това е неистина. Не мога да си обясня в коя глава се раждат сходен вид ко...
По думите му РЗИ ще реализира контрола. " Всички чакаме растеж на заболелите след присъствения старт на образователната година, само че системата е подготвена да ги посрещне. Лекарите и системата ще устоят ", безапелационен беше той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР