Вярвам в победата си на балотажа. Такива разлики в процентите

...
Вярвам в победата си на балотажа. Такива разлики в процентите
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Пловдивчани, гласувайте и не вярвайте на екзит половете!

" Вярвам в успеха си на балотажа. Такива разлики в процентите към този момент съм преодолявал и благодарение на пловдивчани съм печелел на два пъти на процедура втория тур. Друг е въпросът по какъв начин бяха променяни резултатите след това “. Това съобщи претендентът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов в предаването " Още от деня “ на Българска национална телевизия.

Той беше безапелационен, че истината за локалните избори е на балотажа – там е действителният мажоритарен избор, когато двамата претенденти излязат един против различен.

" Точно затова на няколко пъти от началото на акцията приканвам господин Здравко Димитров на спор за Пловдив. Нека да се надигнем най-сетне един против различен. И ние самите да кажем по какъв начин желаеме да се развива Пловдив. А не да се явяваме по четирима-петима и други претенденти за кмет да стават юристи на господин Димитров - както беше досега. Ние изискуем на пловдивчани този спор очи в очи. Но господин Димитров бяга от този спор. Крие се “, прикани Славчо Атанасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР