Вярвам, че София трябва да бъде движещата сила за развитието

...
Вярвам, че София трябва да бъде движещата сила за развитието
Коментари Харесай

Лилков по Дарик: София трябва да е движеща сила за регионите, а не вакуум, засмукващ ресурси

" Вярвам, че София би трябвало да бъде движещата мощ за развиването на районите, а не да се трансформира във вакуум, засмукващ ресурсите на близките области ".Това заявив “Кой приказва? ” по Дарик радиокандидатът закмет на София проф.Вили Лилков

Проф. Лилков изрази предпочитание за включване в първокласен спор: " За мен е значимо да се включа в първокласен спор за София. Дебатите по тази тематика обаче постоянно са на ниско равнище и виждам доста неподготвени хора, които даже не познават града си. "

Във връзка с вътрешните изборикандидатът съобщи: " Вътрешните избори са процедура, която се употребява на доста места, и аз я поддържам. В моята кандидатура няма подозрения, имам ясно изразен политически профил и отправям напъните си към възстановяване на положението на София. "

" Тепърва ще уголемявам поддръжката, има доста предпочитание и страсти в тази акция, ще създадем качествена листа, ще разчитаме на надарени хора ", разяснява той.

Когато бе запитан за мощните си качества като претендент, Вили Лилков отговори: " Най-силните ми качества са любовта ми към София и опитът ми в познаването на всеки ъгъл от града ".

" Моята акция е съсредоточена върху обиколка на всички места в София, в това число и най-малките. Искам да схвана проблемите, с които се сблъскват жителите и да им оказа помощ в решаването им. Освен това, аз съм срещу влизането на не готови хора и такива със едва политическо водачество в Народното събрание ", заключи той.

Проф. Вили Лилков съобщи ясната си позиция по значими въпроси, свързани с ръководството и развиването на столицата, които могат да привлекат вниманието на гласоподавателите на идните избори.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР