Вярвам, че с изградените компетенции, с професионализъм и решителност Вие

...
Вярвам, че с изградените компетенции, с професионализъм и решителност Вие
Коментари Харесай

Тържествено връчиха дипломите на Випуск 2023 на Факултет „Обществено здраве“ в МУ-Плевен

„ Вярвам, че с построените пълномощия, с професионализъм и увереност Вие ще покажете, че можете да измененията света. Така както Вашите преподаватели, които през днешния ден също имат двоен празник, безрезервно Ви предаваха своите познания и умения, с цел да изградят бъдещото потомство здравни експерти, водени от мотото и дано „ Ученикът да надмине учителя! “.

Това сподели при откриването на тържествения обред по дипломиране на абитуриентите на Факултет „ Обществено здраве “ в МУ-Плевен ректорът проф. доктор Добромир Димитров.



По традиция тържествената промоция се състоя на 7 април - Международен ден на здравето и празник на работещите в опазването на здравето.

Дипломи получиха общо 54 бакалаври и магистри от специалностите „ Управление на здравните грижи ” и „ Обществено здраве и здравен мениджмънт “. Те бяха връчени от ректора на МУ-Плевен проф. доктор Добромир Димитров.



Дипломантите, приключили с отличие от Випуск 2023 са 21 и бяха наградени с плакети и дарове.

Като „ два пъти герои “ бяха избрани студентите, които по време на образованието си в МУ-Плевен са станали и родители. Това са: Светлана Белчева, която е станала майка на двама близнаци – момченцата Николай и Божидар, Ралица Райнова – майка на Николай.

Други две майки – Мария Георгиева, майка на Лъчезар и Гергана Петрова, майка на Майкъл Петров - от Бургас и Разлог, които не можаха да вземат участие в събитието, също бяха отличени, а подаръците ще им бъдат изпратени по пощальон.

Сред тях са и ваучери за нощувка в хотел в Южна България.

Официални посетители на събитието бяха: доцент доктор Пенка Стефанова, шеф на РЗОК – Плевен; доктор Илиян Минчев, шеф на РЗИ- Плевен; Ивалена Василева, шеф на УМБАЛ „ Света Марина “ – Плевен; Надежда Димитрова, ръководител на Регионална гилдия на Българската Асоциация на експертите по здравни грижи – Плевен; Ивайла Петкова, гл. сестра на УМБАЛ " Д-р Г. Странски " - Плевен и Ася Тончева, гл. сестра на УМБАЛ " Света Марина " – Плевен.

 Музикални осъществявания сервираха солисти от Общински хор " Гена Димитрова ".

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР