Вяра Парапунова е една от 14-е националки, които ще носят

...
Вяра Парапунова е една от 14-е националки, които ще носят
Коментари Харесай

Националката Вяра Парапунова: Ние сме много задружни като отбор

Вяра Парапунова е една от 14-е националки, които ще носят екипа на България в идните европейски квалификации за дами до 17 години. България е в група А с тимовете на Кипър, Словакия и Германия, а напред се класират първите два тима от потока.

" Нямам самообладание, само че съм малко обезпокоена. Всеки мач е сериозен и към всеки мач би трябвало да се обърнем с нужната централизация и внимание ", разяснява националката часове преди решителните дуели.

България е хазаин на квалификациите, като мачовете на нашия отбор са от петък до неделя от 19:00 часа в столичната зала " Христо Ботев ".

" Ние сме доста задружни, забавляваме се дружно и се радваме, че е по този начин, а не по различен метод. Треньорът най-често ни приказва, че би трябвало да бъдем приятелки, да се поддържаме една друга, и на първо място да бъдем колектив ", разяснява посрещачката.

Вяра е сестра на национала при мъжете Радослав Парапунов.

" При мен по-скоро семейството е мотивация. Сравняват ме с брат ми, почти имаме такова състезание. Гордост и чест е да носиш тази фамилия ", добави състезателката на ВК Левски-София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР