Голмайстор №1 в историята на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни,

...
Голмайстор №1 в историята на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни,
Коментари Харесай

Рууни за играчите на Манчестър Юнайтед: Всички вън, освен Бруно Фернандеш

Голмайстор №1 в историята на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни, не стопира да подлага на критика протичащото се на " Олд Трафорд ". Кръг преди края " алените дяволи " са осми в класирането с 57 точки, а в последния си дуел във Висшата лига гостуват на Брайтън. Мачът, който може да осмисли сезона на Юнайтед, е финалът за ФА Къп с градския противник Сити.

" Трябва да се построи тим към Бруно Фернандеш. Той е първокласен и има борбен темперамент. Останалите нямат място в тим като Манчестър Юнайтед. Трябва да задържим младите и Бруно, нужна е огромна чистка в тима ", счита Рууни, който за последно бе отпред на Бирмингам, който изпадна в трета дивизия за първи път от съвсем 30 години насам.
 Бруно Фернандеш проговори за бъдещето си в Манчестър Юнайтед
Бруно Фернандеш проговори за бъдещето си в Манчестър Юнайтед

Ето детайлности

От младите този сезон в тима се утвърдиха 19-годишните Алехандро Гарначо и Коби Мейно, както и Амаду Диало (21 г.)

" Дали бих запазил Онана, Магуайър и Далот? Далот се оправя добре, Магуайър направи добър сезон. Но с цел да се състезават в тази конкуренция, би трябвало да има по-добри играчи. Не ме разбирайте неправилно, има положителни футболисти. Но с цел да има конкуренция с Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал, несъмнено има потребност от по-силни играчи ", показа още дългогодишният национал на Англия пред Daily Mail.

Рууни игра за " алените дяволи " от 2004 до 2017 година, като за този интервал вкара 253 гола и също по този начин завоюва 16 трофея, в това число пет трофеи на Англия и една в Шампионската лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР