Второто издание на Ultimate Garden Clash ще се проведе в

...
Второто издание на Ultimate Garden Clash ще се проведе в
Коментари Харесай

Ще има градинско състезание в овчарския скок и при жените

Второто издание на Ultimate Garden Clash ще се организира в събота на 16 май, като три от най-хубавите състезателки в света в овчарския скок ще се изправят една против друга във виртуална конкуренция от базите им в Гърция, Съединени американски щати и Канада.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alysha Newman Oly (@alyshanewman) на Май 3, 2020 в 2:18 PDT
Преди две седмици в първото такова съревнование при мъжете сили премериха международният рекордьор Арманд Дуплантис, някогашният планетарен рекордьор Рено Лавийени и двукратният международен първенец Сам Кендрикс. Победата в необикновената конкуренция поделиха Дуплантис и Лавийени. Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina) на Май 13, 2020 в 5:28 PDT
В идното градинско съревнование при дамите сили ще премерят олимпийската шампионка Катерина Стефаниди, двукратната шампионка на Съединени американски щати в зала Кейти Наджиот и шампионката от Игрите на Британската общественост Алиша Нюман. И трите считат, че са способни да създадат по-голямо шоу от мъжете. Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Katie Nageotte (@ktnago13) на Апр 30, 2020 в 1:01 PDT
Победителката ще е тази, която успее да направи повече чисти опити. Трите атлетки са се съгласили да слагат летвата на височина от 4.00 метра за предизвикването. Състезанието още веднъж ще бъде излъчено директно посредством лайвстрийм на уеб страницата на Световната атлетика в YouTube, както и в страниците на Световната атлетика в Twitter и Фейсбук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР