Второто издание на Тук-Там Кошер ще се проведе на 17-ти

...
Второто издание на Тук-Там Кошер ще се проведе на 17-ти
Коментари Харесай

Кошер 2020 среща лидери на водещи бизнеси с българи по света на 17 септември |

Второто издание на Тук-Там Кошер ще се организира на 17-ти септември в Интер Експо Център и онлайн по едно и също време, с цел да се включат и българите намиращи се в чужбина. Вдъхновяващото събитие дава благоприятни условия за професионално развиване, основаване на потребни контакти, придобиване на нови познания и умения, както и достъп до най-интересните бизнеси и персони и до най-актуалната информация за живота в България.

Кошер 2020 ще показа лекции, дискусионни панели и истории от практиката обединени под мотото “Стигни надалеч, остани близо ” . Семинарната стратегия, както и посетители, лектори и компании ще покажат по какъв начин, безусловно и преносно, човек може да стигне надалеч, само че да остане осведомен и зает с България без значение къде се намира.

Програмата на Кошер 2020 в зоната Program Hive включва вдъхновяващи презентации от лектори с интернационален опит на тематики като технологии, open data, просвета и изкуство, нанотехнологии и доста други. Румяна Тренчева , Senior Vice President of Global Partner Organization & General Business for MEE в SAP ще приказва на тематика “Силата да даваш и по какъв начин това отваря пътя ти напред ”. За това по какъв начин да стигнеш доста надалеч, чак до най-северната точка на Норвегия, ще показа Филип Захариев , основен готвач, създател, публицист и странник. Генералният шеф на Българското национално радио, Андон Балтаков , ще опише за своя път от БНР до CNN и назад.

Кариерното и професионалното развиване в разнообразни сфери ще са показани в „ Истории от практиката “. Представители от водещи компании като Ingram Micro, Commerzbank, Chaos Group, Degiro и Leanplum ще разясняват своя опит от чужбина, какви са разликите в бизнеса Тук и Там и по какъв начин се развива интернационален бизнес в България.

Сред участниците в дискусионните панели са Джъстин Фрийдман, Заместник-посланик на Посолството на Съединени американски щати в България, бизнес водачът Явор Николов, писателят Георги Господинов, журналистът Даниел Ненчев и предприемачът Момчил Кюркчиев.

Hot Hive ще показа най-интересните бизнеси и стартъпи от сфери като стабилно развиване, роботика и технологии и ще сътвори диалог с техните основатели, които ще споделят скъпи препоръки за опциите за сполучливо развиване на бизнес в България и чужбина. Сред тях са Kinetik, Hobo, Concrene, Dronamics, Nasekomo, Difold, L’Amon и други.

Кошер 2020 разрешава на присъстващите и участващите да придобият нови познания и усъвършенстват уменията си, да основат нови контакти, да научат повече за живота в България и да си намерят нова работа. Всички лекции и работилници ще разкрият нови вероятности посредством сполучливите истории на българи с опит от целия свят.

ще се организира на 17-ти септември 2020 от 10:00 ч. в и онлайн, с помощта на. Достъпът до събитието е безвъзмезден като се изисква наложителна предварителна.

Медийни сътрудници на събитието са БНР, Българска телеграфна агенция, Bulgaria ON AIR, bTV, bTV Radio, b2b Media, Дарик радио, Инвестор.БГ, Кариери, kafene.bg, Лицата на града, Образование и специализация в чужбина, rabota.bg, Свръхчовекът, topnovini.bg, Успелите, uchi.bg и БГ Радио.

Повече информация на
---------------------------
За Тук-Там

Тук-Там е неправителствена организация, която се стреми да прави България (и общностите ѝ по света) едно по-добро място за всички. Вече 12 години построява световна мрежа от българи, тук и там, като спомага с информация и благоприятни условия в четири посоки: живот, работа, обучение и общественост. Целта на Тук-Там е да сплоти българите по света предоставяйки благоприятни условия да са свързани посред и с България посредством онлайн платформата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР