Втородивизионният Крумовград приема днес елитния Септември (София) в 1/16-финал за

...
Втородивизионният Крумовград приема днес елитния Септември (София) в 1/16-финал за
Коментари Харесай

Вили Вуцов забранил думата ЦСКА в отбора на Крумовград

Втородивизионният Крумовград приема през днешния ден елитния Септември (София) в 1/16-финал за Sesame Купа на България. Победителят от двойката се чака да срещне на осминафиналите ЦСКА - София, който надали ще има проблеми против Гигант (Съединение) в събота. 

Наставникът на домакините Велислав Вуцов обаче е забранил думата " ЦСКА " в отбора. " Всички старания са ориентирани към дуела със Септември. Ще е сериозна борба. Ще се опитаме да спечелим ", обявиха от лагера на крумовградчани.
 Обявиха съдийските назначения за Купата, вижте кой ще свири Гигант - ЦСКА - София Обявиха съдийските назначения за Купата, вижте кой ще свири Гигант - ЦСКА - София
Те зимуват на второ място във Втора лига и през пролетта ще гонят промоция за елита. Вуцов ще разчита доста на опита на вратаря Макенджиев, който записа 7 сухи мрежи в шампионата, както и на голмайстора Ахмед Осман. 

Александър Тодоров е осъден за столичани и няма да е разполагаем на треньора Светослав Петров. Въпреки делничния ден, на стадиона се чака да има близо 1500 фенове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР