Второ от най-изявените дамски депутатски лица на Продължаваме промяната остава

...
Второ от най-изявените дамски депутатски лица на Продължаваме промяната остава
Коментари Харесай

Второ знаково лице от ПП отпада от депутатските листи

Второ от най-изявените дамски депутатски лица на " Продължаваме промяната " остава без място в листите.

След Лена Бориславова отказ си направи и националната представителка Яна Балникова, която беше и зам.-председател на парламентарната група на Политическа партия.

Балникова се прочу още преди да влезе в политиката с новаторската си компания " Насекомо ", която прави брашно от буболечки и извлича протеини и мазнини от тях за човешка храна.

За решението си заяви във Facebook самата Балникова, като извежда персонални мотви за отхвърли да бъде още веднъж лидер на листата в Габрово. Икономистката не разкрива с какво ще се занимава отсега нататък.

" За страдание по напълно персонални аргументи няма да имам опция да продължа да се занимавам с политика. Заради моето излизане от политиката се постанова и изборът на нов лидер на листата на Продължаваме Промяната за област Габрово. С интерес проследявам какво ще е окончателното решение на управлението на партията за листата за Габрово ", написа Яна Балникова.

" Искрено се надявам:

- тя да включва хора, които са от град Габрово

- ползите на региона да бъдат съответно защитавани!

От сърце благодаря на всички за доверието, споделените моменти и поддръжката през миналата година! ", приключва известието й.

 

Само преди ден за отхвърли си да бъде номинирана за народен представител разгласи и началничката на кабинета на някогашния министър председател Кирил Петков - Лена Бориславова.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР