Вторник, 23 ноември - Силна подкрепа за необичайни идеиТози вторник

...
Вторник, 23 ноември - Силна подкрепа за необичайни идеиТози вторник
Коментари Харесай

Вторник, 23 ноември - Силна подкрепа за необичайни идеи

Вторник, 23 ноември - Силна поддръжка за необикновени хрумвания

Този вторник - 23 ноември, Луната ще си взаимодейства с Уран, Венера, Марс и Нептун по метод, който ще благоприятства вашата увереност и храброст.

Ще получите мощна поддръжка да развивате необикновените си хрумвания. Възползвайте се от опциите, които ви се оферират, само че бъдете твърди.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните , които се занимават с недвижими парцели, ще имат сполучлив ден. Същото важи и за тези от тях, които работят от у дома.

Телците , които се занимават с научни проучвания, ще имат огромни триумфи. Други представители на зодията, които чакат правосъдни решения, ще имат мотив да почерпят, тъй като съдът ще се произнесе в тяхна изгода.

Близнаците ще си партнират чудесно с сътрудниците. В персоналния си живот ще се радват на поддръжката на близки и другари. Могат обаче да имат някои финансови терзания, чието премахване няма да зависи единствено от тях.

Раците да бъдат деликатни в дейностите си на финансовия фронт, тъй като всяка тяхна стъпка ще се следи. Добре е да се уверят, че в случай че заложат всичко на една карта, няма да изгубят най-ценното, което имат.

Лъвовете ще работят интензивно, въпреки и да са надалеч от постигането на съвършенство. Ще желаят да развиват креативните си проекти, които сега са единствено на хартия. Добре е да запазят позитивната си настройка към протичащото се – единствено по този начин - постепенно, само че несъмнено, ще напредват към триумфа.

Девите ще имат огромни шансове да получат правото да ръководят финансите на компанията, в която работят. Новите отговорности ще са дълготрайни.

Везните , заети в областта на развлекателния бизнес, ще се почувстват изоставени. Това обаче не значи, че би трябвало да изпадат в отчаяние. Препоръчително е да слушат вътрешния си глас и да се стремят и в този сложен за тях интервал да изразят креативното си аз. Вечерта ще я прекарат с хора, които са в положение да чуят музика в мълчанието им.

Скорпионите ще желаят да реализират оптимални резултати с най-малко старания. Ще зависят напълно от шанса си, а той през днешния ден може и да не е на тяхна страна. Напълно е допустимо да се окаже, че разчитат най-големият шарлатанин да им свърши работата.

Стрелците , работещи в областта на връзките, ще имат възприятието, че денят им е ария. Възможно е обаче към кря на деня да бъдат изправени пред съществено бизнес предизвикателство. Ако си дадат сметка кои са целите им, елементарно е намерят решение.

Козирозите ще са водени от инстинктите си. Но в случай че са добър слушател, ще разширят опциите си за потребление на разнообразни финансови потоци.

Водолеите може и да не съумеят да изпълнят в период уговорките си. Не би трябвало обаче да си разрешават да се депресират. Щом работят отдадено, ще реализиран задачите си.

Рибите ги чака значимо запознанство, вследствие на което ще сключат сериозна договорка с дълготрайни последствия. Добре е обаче поради него да не подценяват други бизнес контакти.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР