Вторият PCR тест на премиера е отрицателен и това позволява

...
Вторият PCR тест на премиера е отрицателен и това позволява
Коментари Харесай

Премиерът Борисов е с отрицателен тест, но в неделя бил положителен

Вторият PCR тест на премиера е негативен и това разрешава срещата очи в очи с македонския му сътрудник Зоран Заев. Това стана ясно от думите на външния  министър Екатерина Захариева пред Българска национална телевизия.
„ Знаете, че министър председателят беше в карантина, беше с Коронавирус, само че от през вчерашния ден и вторият тест му е негативен, тъй че това направи допустима срещата и министър председателят Зоран Заев да пристигна. За страдание, под карантина беше министър Буяр Османи и той не съумя през вчерашния ден да пристигна в София, само че през днешния ден и той ще е тук. ", сподели тя.
 Бойко Борисов: Няма да затваряме страната (ВИДЕО) Бойко Борисов: Няма да затваряме страната (ВИДЕО)
Възмутен от информации, че страната още веднъж ще се затваря, министър-председателят Бойко Борисов излезе с видеообръщение във Фейсбук. К...
Двамата министър председатели ще приказват за отворените въпроси сред нас, само че не бих споделила, че наличието на Зоран Заев тук е обвързвано напълно с разширението на Европейски Съюз. Те са съпредседатели на „ Берлинския развой “, посочи Захариева.
Вчера написа,че министър председателят Бойко Борисов към момента не може да се излекува от вируса, макар че са минали 14 дни, в които за него се грижи персонален доктор и той е в карантина. Според вестника, главната причина била, че при започване на болестта, той отказал да бъде признат в болница, а в този момент бил на системи и инджекции. Според източници на медията, пробата му в неделя е бил позитивен. След това в понеделник сутринта, преди онлайн съвещанието на кабинета, му била взета нова проба. И тъкмо тя се оказала негативната, за която заяви външният министър.
Това в последна сметка довело до диалог със Заев и ангажимента двамата присъствено да съпредседателстват срещата на водачите от Западните Балкани през днешния ден в границите на самодейността " Берлински развой ".
Припомняме, че на 25 октомври стана ясно, че министър председателят Борисов е с ковид. Там още веднъж имаше разминаване - първият му тест беше негативен, той се беше самоизолирал след контакт със зам.-министърът Нанков, и по-късно се оказа позитивен.
 Безконтролният ковид – подаръкът от Бойко Борисов Безконтролният ковид – подаръкът от Бойко Борисов
Ако към момента се интересувате от новините, няма метод да отворите информативен портал, новинарски уебсайт или да пуснете телевизия и да не...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР