Вторият месец от есента ще ни изненада неприятно с два

...
Вторият месец от есента ще ни изненада неприятно с два
Коментари Харесай

Това са двата най-опасни дни до края на ОКТОМВРИ. ПАЗЕТЕ СЕ!

Вторият месец от есента ще ни изненада неприятно с два неприятни дни, в които би трябвало да сме доста деликатни, в случай че не желаеме да ни се случат отрицателни неща.
Ето кои ще са дните през октомври, когато би трябвало доста да внимаваме: 20 октомври – пълнолуние в Овен
Денят няма да е удобен за създателите, както и тези чиято специалност изисква изобретателно мислене. Много евентуално е на 20 октомври да се усещаме отпаднали, раздразнени, а даже и да изпитваме необяснима експанзия.

Ще имаме чувството, че целият ни живот е отвън надзор. За предпочитане е да сте колкото се може по-сдържани. Ако имате опция, прекарайте времето си вкъщи, настанени в уюта и хармонията, царящи там.
30 октомври – Марс минава в знака на Скорпион  Кога да чакаме магнитни стихии през ОКТОМВРИ Кога да чакаме магнитни стихии през ОКТОМВРИ
Магнитните стихии съумяват да подействат свръх отрицателно на благосъстоянието на хората. Най-засегнати са тези от нас, които страдат от хр...

Този ден ще бъде същински призрачен сън. Марс минава в знака на Скорпион. Ако досега сте си мислили, че Везните не са ви поднесли нищо особено, то в този момент ще се убедите, че постоянно може да бъде и по-зле.

Ще ви се наложи обаче да стиснете зъби, тъй като това неприятно чувство прекомерно евентуално да продължи чак доникъде на декември месец. 30 октомври ще се открои като един от най-мързеливите дни. Хората, които са в очакване заричане да бъде спазено, най-добре да нямат огромни очаквания.

На 30 октомври астролозите поучават да не даваме пари назаем, нито пък да се възползваме от услугите на кредитни сдружения!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР