Втори участник от Игри на волята в рамките само на

...
Втори участник от Игри на волята в рамките само на
Коментари Харесай

Втори участник от Игри на волята е в болница. Какво става?

Втори участник от " Игри на волята " в рамките единствено на дни разгласява в обществените мрежи фотоси от болница.

Благомир Мастагарков от " Игри на волята " стресна почитателите си, откакто пусна фотография на стори в формалния си профил в Инстаграм.

На късото видео се вижда, че той е на системи, а почитателите му започнаха да се тормозят за здравословното положение на мачото и да се чудят какво му е в действителност.

Видимо Мастагарков е в чудесно здравословно положение и се допуска, че

се е подложил на по този начин нашумелия способ за интравенозни лечения,

на които се доверяват доста известни персони у нас, а и освен.

Предвид грипната конюнктура, несъмнено някогашният футболист на Локомотив Пловдив е решил да укрепи имунната си система. Въпреки това, почитателите му са загрижени за здравословното му положение.

Интравенозните лечения съставляват снабдяване на коктейл от витамини, антиоксиданти, минерали и други потребни субстанции непосредствено в кръвния поток, като по този начин се обезпечава мигновеното им и цялостно асимилиране от организма. В взаимозависимост от наличието на потребния коктейл, той може да увеличи имунната отбрана на пациента, да противодейства на възпалителни процеси, да форсира метаболизма и детоксикацията, да увеличи физическата и ментална мощ.

Припомняме, че преди дни спечелилият от петия сезон на „ Игри на волята ” Иван Рълев претърпя случай по време на ски в Банско. Той разгласява фотоси в Instagram от болничното заведение, на които се вижда, че е със счупена ръка, откакто преди този момент е карал ски в зимния ни курорт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР