Втори пореден двубой от Бундеслигата беше временно спрян заради издигнати

...
Втори пореден двубой от Бундеслигата беше временно спрян заради издигнати
Коментари Харесай

Спряха нов мач в Бундеслигата - този път може и да не се доиграе

Втори следващ дуел от Бундеслигата беше краткотрайно спрян поради издигнати от почитатели плакати с афектиран текст. Вчера това се случи по време на срещата Хофенхайм - Байерн (Мюнхен), а този следобяд същото се случи и на конфликта сред Унион (Берлин) и Волфсбург, която тече сега.

Малко преди почивката агитката на домакините опъна транспаранти с нецензурни надписи по адрес на Германския футболен съюз и президента на Хофе Дитмар Хоп. По тази причина реферът Бастиан Данкерт спря дуела и прибра футболистите в тунела.

След към 7-8 минутно спиране ентусиастите прибраха плакатите и съдията възобнови мача. По уредбата обаче беше обявено, че при нова сходна демонстрация от страна на ултрасите срещата напряко ще бъде прекъсната.

На проблематичните транспаранти пишеше “Въведохте груповото наказване през 2017 година и в този момент това е от изгода на Хоп. Две стъпки обратно! М*йната ви, ГФС”, “Ние сме срещу цензурирането на почитатели и налагането на групово санкции, както и дежурното “К*чи син” по адрес на Хоп.  Унион води с 1:0 на полувремето. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 24 кръг, неделя 1 март  Унион Берлин 1:0почивка  Волфсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР